HemoStop ProBio max kombinace 3 významných složek

HemoStop ProBio max photo

S obsahem dobromysli pro pevné a pružné cévní stěny.

Jedná se o doplněk stravy.

Zvolte si variantu:

Varianta: 30 + 15 tobolek ZDARMA
Cena: 324 Kč
Vaše cena: 299 Kč
Ušetříte: 25 Kč
Dostupnost: skladem
Značka: Simply You
 ks 

Přípravek obsahuje kombinaci 3 významných složek – TRIPLE COMPLEX:

Aktiv komplex

  • DIOSMIN
  • HESPERIDIN
  • RUTIN
  • DOBROMYSL

Probio komplex

  • PROBIOTIKUM – 1 miliarda CFU*
  • PREBIOTIKUM – INULIN

Antioxidační komplex

  • Vitaminy C, E a SELEN

Složení

Látka množství v 1 kapsli % DDD: doporučená denní dávka
Diosmin/hesperidin (90:10) 450 mg není stanoveno
Vitamín C (kyselina L-askorbová) 60 mg 75%
Rutin 20 mg není stanoveno
Vitamín E (D-alfa-tokoferol) 4,5 mg 37%
Selen (seleničitan sodný pentahydrát) 10 μg 18%
Sušená nať/list dobromysli 15 mg není stanoveno
Inulin 60 mg není stanoveno
Lactobacillus acidophilus 1,5×10 na 8 není stanoveno
Bifidobacterium bifidum 4,5×10 na 8 není stanoveno
Bifidobacterium longum 4,5×10 na 8 není stanoveno

Dávkování

1 tobolka denně během jídla

Upozornění

Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno pro těhotné, kojící ženy a děti! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Chraňte před přímým sluncem a mrazem.

Doplněk stravy

Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.

Vaše názory, zkušenosti:

« novější 1 2 starší »
30. 10. 2008 08:07 Karel -------

Úžasný přípravek. Testoval jsem různé preparáty (mastičky, čípky…) ale s žádným výsledkem. Až s Hemostopem jsem vážně velmi spokojený.

29. 1. 2009 13:36 Libor Černý

Mám dotaz : jsem po operaci srdce 4 roky( náhrada aortální chlopně -mechanická) a užívá pouze Warfarin 5mg. Mohu výrobek HemoStop ProBio užívat ?
Děkuji Černý

Vitalita

V tomto případě bych užívání přípravku nedoporučoval.

Maximálně se můžete poradit s ošetřujícím lékařem, který zná Váš zdravotní stav podrobněji. Bez jeho souhlasu přípravek zatím neužívejte.

17. 7. 2009 22:48 Jan Váňa

Dobrý den,
mám problémy s hemoroidy a na doporučení lékaře užívám jednou denně Super Dophilus, dvakrát denně Detralex a dvakrát denně zavádím čípky Faktu. Je bezpečné používat navíc ještě přípravek Hemostop, na který slyším samé dobré ohlasy?

22. 11. 2009 20:29 Jura

Dobrý den,jsem svářeč a mám sedavé zaměstnání,možná se Mě to zdá,dnes jsem Měl větší bobulku na svěrači,po teplé sprše a zatlačení zmizela.Nemůže se jednat o naznak hemeroidu.Múžete Mě prosím poradit.Děkuji Jura

7. 1. 2010 12:38 Šrámková Miluše

Dobrý den,
ráda bych věděla, zda mohu Váš přípravek Hemo stop užívat, když obsahují výtažky z kůry citrus.plodů, neboť mi můj lékař ordinuje lék ISOPTIN na srdeční arytmii, kde jsem se dočetla, že bych neměla konzumovat grepové plody.
Děkuji za odpověď.

Šrámková M.

Vitalita.cz

Prokázaná je interakce mezi přírodní flavonoidní látkou naringenin (obsažené v citrusových plodech a šťávách) a léčivou látkou (verapamili hydrochloridum) v léku Isoptin tbl. Přírodní látka naringenin blokuje kapacitu určitých enzymů podílející se na odbourávání léčivé látky Isoptinu a dále blokuje transportní proteiny v krvi, které využívá k transportu i vstřebaná léčivá látka Isoptinu.

Doplněk stravy Hemostop Probio obsahuje přírodní látky diosmin a hesperidin, a případně v jiné variantě Hemostopu Synbio i rutin. Tyto přírodní účinné látky se mohou chovat v organismu poměrně podobně jako naringenin. Pokud je však Isoptin užíván k léčbě srdeční arytmie (a není používán k léčbě anginy pectoris nebo jiné srdeční nedostatečnosti nebo k prevenci infarktu myokardu apod.), je možné doporučit užívání varianty Hemostop Synbio (prozatím k dostání pouze na Slovensku) v doporučené dávce současně s Isoptinem, za předpokladu, že při výskytu nevolnosti nebo známých projevů spojených se srdeční arytmii, je vhodné od současného užívání doplňku stravy Hemostop Synbio upustit a zcela jednoznačně upřednostnit léčbu Isoptinem a ke korekci hemoroidálních problému použít lokální aplikaci na tyto problémy určených gelů a krému.

8. 1. 2010 09:05 Hájek Lubomír

Dobrý den
asi před měsícem se mi u svěrače udělál tři centimetrový valoun po rozřezání na chir.mě to dodnes čistí podle mě si s tím neví rady můžete mi něco doporučit mám to poprvé a tolik bolestí přs svátky sem v životě nezažil děkují Hájek

17. 1. 2010 20:44 Lenka

Dobrý den,
svědění v konečníku pouze v noci bez příznaků krve ve stolici – můžou mít za následek hemoroidy.
Děkuji za odpověď

25. 1. 2010 01:22 Miroslav Zahradnik

Dobrý den,
mám občasné svědění v konečníku a na bocích ve svěrači se někdy vytvoří bobulka a občas to mám trochu popraskané. Mohli by jste mi prosím poradit. Děkuji
Mirda 36let

26. 1. 2010 14:10 Věra

Dobrý den,
mám taký bčasné svědění kolem konečníků hlavně v noci ale i někdy přes den,bez příznaků krve ve stolici.Mohli by jste mi poradit,jestli se jedná o hemeroidy a co použivat (MAST) a pokud možno jaké vyšetření mě čeká.

4. 3. 2010 02:30 Vlasta

Dobrý den,chci se zeptat,zda se může jednat o hemeroidy,mám asi měsís svědění konečníku,ale nejvíc v noci mě to budí.Pila jsem 3 měs.3l Aloe sivera od fi.LR na celkové vyčištění,při třetí lahvi,zřejmě jak jsem se čistila a jsem alergická,jsem opruzela všade,to jsem vyléčila mastí dermazulen.Po té mě prodejce doporučil tablety,minerály Probalanc a čaj Figuaktiv který je psaný jako odtučnovací,ale zároven by mel být na plísně toxiny atd.po tydení kůře jsem opět opruzela.Ale svědění trvá a 1krát jsem po stolici mela na papíru lehce světlou krev.Mažu stále mast Faktu.Mohou to být hemeroidy?je vhodné užívat Hemostop když nejsem vyšetřená.Omezila jsem sladké,domnívala jsem se,že to budou roupy.Děkuji za odpověd.

Vitalita

O tom, zda to jsou hemoroidy, musí rozhodnout lékař.

O hemoroidech uvádím základní informace:

Slovo hemoroidy v překladu označuje tekoucí krev (z řeckého haima = krev, rhein = téci). Nejčastějším příznakem této nemoci je tedy krvácení . Nacházíme světlou krev na povrchu stolice, která s ní není promíchána, v množství od stop na toaletním papíru po „jezírko“ v záchodové míse. Krvácení je téměř vždy spojeno právě s vyprazdňováním. Při častém a větším krvácení se může objevit až chudokrevnost. Při déletrvajícím průběhu dochází ke zvětšování hemoroidů, které pak lze nahmatat kolem konečníku jako elastické „výrůstky“ různé velikosti, někdy na pohmat bolestivé. Zpočátku je možno je zasunout zpět do řitního kanálu. Později zůstávají vyhřezlé trvale. Poté se mohou vyskytovat další příznaky, jako je odchod hlenu na povrchu stolice, špinění spodního prádla nebo podráždění kůže kolem konečníku. Bolest není pro toto onemocnění typická. Bývá až při větším rozsahu nebo při trombóze (ucpání sraženou krví) žilního uzlu. Naleznete-li při stolici malé množství krve v záchodové míse, nepropadejte panice. V drtivé většině případů se jedná o krvácející hemoroidy. Ty ani nemusí být vidět, pokud si prohlédnete konečník (např. zrcátkem). Pokud nekrvácíte stále a množství krve není extrémně velké, tak k lékaři akutně nemusíte. Krvácení spontánně ustane. K lékaři můžete jít až druhý den. Někdy můžete kolem konečníku nahmatat, případně vidět, více či méně bolestivé uzlíky, které jsou většinou měkké a jdou zastrčit zpět do řitního otvoru. Pokud je tento uzlíky nafouklý zduřelý a na dotyk výrazněji citlivý až bolestivý, jedná se zřejmě o trombózu (ucpání) žíly. To už je stav, který se můžete pokusit zvládnout sami, někdy vás to ale k lékaři jít donutí. K lékaři jít doporučuji. Může se jednat i o něco vážnějšího, což Vy jako laik neodlišíte.

Hemostop je možné užívat jako doplněk léčby už teď. Jen pacient nesmí být náhodou přecitlivělý na některou ze složek přípravku a užívání přípravku nesmí být obecně v rozporu s jeho zdravotním stavem a užívanými léky.

20. 3. 2010 00:05 Petr

Dobrý den,
mám problémy s polikáním tak velkých tobolek. Chtěl jsem se zeptat zda můžu obsah tobolky vysypat třeba do vody a vypít. Nesníží se příliš jejich účinost. Přdpokládám, že se kapsle rozkládá až ve střevech. Děkuji

Vitalita

Tobolky se nemají rozdělávat. Jediná možnost je dobře tobolky zapít.

8. 7. 2010 20:49 lenka

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat, jak dlouho se může Hemostop Probio uživat? Po využívání jednoho balení potíže ustaly asi na měsíc a opět se objevily. Děkuji za odpověď.

4. 10. 2010 16:29 jirka

mám nestabilní anginu pectoris a mám stent.Můžu užívatHemostop?

« novější 1 2 starší »

Vložit příspěvek

Upozornění: příspěvek se po odeslání bude zobrazovat všem návštěvníkům této stránky. Pokud nám chcete napsat soukromě, použijte raději email.

Zadejte prosím číslo 22 (ochrana proti spamu)

Související produkty:

HemoStop ProBio max

HemoStop ProBio max photo

S obsahem dobromysli pro pevné a pružné cévní stěny.

Probiozym

Probiozym photo

Obsahuje unikátní komplex 5 přírodních látek.

Lipovitan

Lipovitan photo

Zlepšuje činnost jater a chrání je před ztukovatěním.

Spolehlivý obchod
Heuréka: ověřeno zákazníky

Vitalita.cz – přinášíme vám vitalitu již 18 let

Ceny včetně DPH | Kontakt | Nápověda

Copyright © 1999, 2017 Vitalita.cz (právní doložka)