Jestřábí zrak – 131 oční potíže, roztroušená skleróza
Vyživuje Yin Ledvin a Jater, Ming Mu – zlepšuje výživu očí a zrak.
Jedná se o doplněk stravy.
| Akce: | Doprava zdarma! |
|---|---|
| Cena: |
|
| Vaše cena: |
289 Kč
za jednotku: 5,78 Kč
|
| Ušetříte: | -289 Kč |
| Dostupnost: |
do 24 hodin
Bohužel neznáme datum naskladnění.
|
| Značka: | MycoMedica |
Tinktura Jestřábí zrak je sestavená podle principů tradiční čínské medicíny, která vnímá oči jako „okno Jater“ a zároveň úzce propojené i s energií Ledvin. Pokud je Yin Jater a Ledvin oslabený, může se to projevit suchostí, pálením či únavou očí. Tato směs Yin vyživuje a zároveň ochlazuje nadbytečné horko, které se v oblasti očí může hromadit.
Důležitou roli hraje také harmonizace vodního metabolismu – podpora volného proudění tekutin pomáhá udržet oči dostatečně zvlhčené a jasné. Výsledkem je celkové zklidnění, osvěžení zraku a obnova rovnováhy mezi ohněm a vodou v organismu.
Užívání
Denní dávka je 1 kapka na 1 kg tělesné hmotnosti. Denní dávku rozdělte na dvě části, ráno a večer. Tzn. pokud vážíte 70 kg, dáte si 35 kapek ráno a 35 kapek večer. Pak vám tinktura vydrží zhruba 15 dní. Při akutních stavech lze dát až trojnásobnou dávku. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Složení
Di Huang – rehmanie lepkavá, upravený kořen – Rad. rehmanniae preparata – 9,6 g Shan Zhu Yu – dřín lékařský, plod – Fruc. corni – 4,8 g Gou Qi Zi – kustovnice čínská, plod – Fruc. lycii – 4,8 g Fu Ling – pornatka kokosová, sklerocium – Skler. poriae – 3,6 g Mu Dan Pi – pivoňka polokřovitá, kůra kořene – Cort. moutan radicis – 3,6 g Ze Xie – žabník orientální, oddenek – Rhiz. alismatis – 3,6 g Ju Hua – zlateň morušolistá, květ – Flos chrysanthemi morifolii – 3,6 g Shan Yao – jam čínský, hlíza – Tub. dioscoreae oppositae – 1 g voda, alkohol
Doplněk stravy
Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Máte dotaz k přípravku?
Nastavit hlídaní
Hlídání nastaveno
Budeme vás informovat emailem

