Kategorie: Literatura

Čínská studie v kuchyni LeAnne Campbell
Recepty na nejchutnější a nejzdravější pokrmy, založené na kompletních rostlinných potravinách bez přidaného tuku.
Zboží už není v nabídce
Omlouváme se, ale toto zboží už není v nabídce, můžete si však vybrat z těchto příbuzných produktů:

Víme, co jíme
Lenka Žák
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů.
Zdravě a syrově
Radmila Zrůstková
Výpravná a zasvěcená kniha je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou.
Pozor, Sůl!
Josef Jonáš, Jiří Kuchař, Miroslav Légl
Publikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a hlavních zásad změny.
Tučné superpotraviny a oleje
MUDr. David Frej
Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu.
Celiakie
Renata Červenková
Příručka, která přehledně seznamuje se vším, co vás může zajímat, onemocníte-li vy či někdo z vašich blízkých celiakií - onemocněním, které je způsobeno nesnášenlivostí lepku.