Kategorie: Literatura

Všechno je jedlé Hana Synková
Všechno je jedlé – jedná se o slovní hříčku, protože ve slově „jedlé“ je obsažen pojem jed. Když se cokoli přežene, ať už se sebezdravější stravou, stává se to jedem. A ztloustnout se dá i ze zdravé stravy.
Zboží už není v nabídce
Omlouváme se, ale toto zboží už není v nabídce, můžete si však vybrat z těchto příbuzných produktů:

Víme, co jíme
Lenka Žák
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů.
Zdravě a syrově
Radmila Zrůstková
Výpravná a zasvěcená kniha je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou.
Pozor, Sůl!
Josef Jonáš, Jiří Kuchař, Miroslav Légl
Publikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a hlavních zásad změny.
Celiakie
Renata Červenková
Příručka, která přehledně seznamuje se vším, co vás může zajímat, onemocníte-li vy či někdo z vašich blízkých celiakií - onemocněním, které je způsobeno nesnášenlivostí lepku.
Tučné superpotraviny a oleje
MUDr. David Frej
Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu.